ApenGroup: Het bedrijf

Bedrijfsprofiel Apen Group

Het familiebedrijf Apen Groep is opgericht in 1967 in Milaan. Het heeft een leidende rol op het gebied van HVAC (Heating, Ventilation & AirConditioning). Het bedrijf heeft zich in 1973 gespecialiseerd op het gebied van industriële verwarming en levert wereldwijd hoogwaardige luchtverhitters voor kleine en grote bedrijfshallen.

De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn voorzien van alle certificaten en alle milieuvoorschriften. Het bedrijf stelt hoge eisen om hun producten zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren en te laten werken.

Er is een eigen research and development afdeling met een volledig testcenter. In het testcenter worden producten blootgesteld aan de meest extreme condities die van invloed kunnen zijn op het functioneren van het apparaat.

Elk product wordt getest en gecontroleerd om te garanderen dat de verbranding parameters, efficiency niveaus en alle componenten voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Het bedrijf beschikt zelf over een volledig gerobotiseerde lasstraat en metaalbewerkingsstraat. Hierdoor is er sprake van een snelle levering, waarbij voldaan wordt aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Apengroup
amirad
gogas
biemmedue
gree

Contact Info

Kusters Technische
Handelsonderneming B.V.
L.J. Costerstraat 4
5916PS Venlo

Ind.nr. Venlo 2408
Tel: 077 354 0341

Certificeringen

footer

Nieuws

Energie InvesteringsAftrek (EIA) in 2016 op 58%

Kusters THO levert verschillende producten die onder de nieuwe EIA vallen.

Lees meer...

logo mobiel