Biemmedue: Het bedrijf

Biemmedue

Biemmedue S.p.A. is opgericht in 1979 in het Italiaanse Cherasco vlak bij Milaan. Het bedrijf is wereldleider op het gebied van design en het fabriceren van ruimteverhitters, professionele luchtontvochtigers,  hogedrukreinigers en accu aangedreven bezemwagens.

Alle producten worden door Biemmedue zelf vervaardigd in hun 25.000m2 grote productiehal. Het bedrijf maakt gebruik van de laatste productietechnieken om de beste kwaliteit te leveren tegen een goede prijs. Het bedrijf  vervaardigt haar producten in een volledig geautomatiseerde productielijn, met een gerobotiseerde lasstraat en gebruik van de laatste technieken op het gebied van lasersnijders, ponstechniek en epoxy poedercoating.

Biemmedue heeft vele sterken punten:

  • Alle producten van Biemmedue worden blootgesteld aan de meest zware condities in hun uiterst geavanceerde testcentrum.
  • Het bedrijf vervaardigt alle hoofdcomponenten zelf in Italië, waarbij voldaan wordt aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.
  • Hoge flexibiliteit en snelle levering van specifieke wensen door volledig eigen beheer
  • Een eigen magazijn met alle onderdelen op voorraad, waardoor onderdelen binnen 24 uur naar klanten kunnen worden gestuurd.
  • Strikte procedures en kwaliteitsnormen om te kunnen voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Apengroup
amirad
gogas
biemmedue
gree

Contact Info

Kusters Technische
Handelsonderneming B.V.
L.J. Costerstraat 4
5916PS Venlo

Ind.nr. Venlo 2408
Tel: 077 354 0341

Certificeringen

footer

Nieuws

Energie InvesteringsAftrek (EIA) in 2016 op 58%

Kusters THO levert verschillende producten die onder de nieuwe EIA vallen.

Lees meer...

logo mobiel