KUSTERS THO, UW BETROUWBARE PARTNER IN DUURZAAM KOELEN EN VERWARMEN

Kusters THO evenementen

Kusters THO is te vinden op de volgende evenementen:

Duurzaam Verwarmd

7, 8 & 9 september 2020

Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen

Duurzaam Verwarmd 2020 is verplaatst!

Van maandag 7 tot en met woensdag 9 september 2020 staat Kusters Technische Handelsonderneming (THO) op Duurzaam Verwarmd, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux.  Exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich op Duurzaam Verwarmd graag aan u voor.  Met meer dan 60 seminars en ruim 200 standhouders passeren alle onderwerpen de revue op het gebied van verwarming, koeling en ventilatie.

Kusters THO presenteert tijdens Duurzaam Verwarmd de laatste noviteiten op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen, o.a. het nieuwste warmtepomp programma van Templari, warmtepompen en airconditionings van GREE, het solar air system LUBI Wall van GoGas en het nieuwste luchtverwarmingsassortiment van ApenGroup.

Wij heten u graag van harte welkom op onze stand P8!

Meer informatie over Duurzaam Verwarmd vindt u hier.

Limburg Leads

16 & 17 september 2020

MECC, Maastricht

Limburg Leads

Op woensdag 16 en donderdag 17 september 2020 neemt Kusters THO deel aan Limburg Leads, hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten. Limburg Leads biedt een interactief tweedaags programma met inspirerende topsprekers.

Éen van de thema’s van Limburg Leads is Circulariteit & Duurzaamheid, een thema dat uitermate goed aansluit bij ons duurzame productportfolio.

U bent van harte welkom in onze standruimte op het Werkgeversplein waar wij u graag informeren over onze duurzame oplossingen voor uw vragen op het gebied van koelen en verwarmen. 

Meer informatie over Limburg Leads vindt u hier.

Vakbeurs Energie

6, 7 & 8 oktober 2020

Brabanthallen, Den Bosch

Vakbeurs Energie 2020

In oktober staat Kusters Technische Handelsonderneming op de Vakbeurs Energie 2020, het grootste live energieplatform voor professionals op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking.

De beurs is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Dit platform bestaat uit ruim 350 exposanten en partners en honderden inhoudelijke sessies. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie -door de combinatie met Industrial Heat & Power – en – door de combinatie met de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel – mobiliteit.

U bent van harte welkom op onze stand C046 in hal 3!

Meer informatie over de Vakbeurs Energie vindt u hier.

Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder

Vul het onderstaande formulier in en wij helpen u graag verder.